Theo Huibers

Adviseur

Theo Huibers adviseert en begeleidt al dertig jaar bestuurders en aandeelhouders van Nederlandse en internationale organisaties. Hij heeft ervaring met complexe organisatievraagstukken op het snijvlak van governance, strategie, technologie, innovatie en organisatie.

Nieuwe technologische mogelijkheden, nieuwe businessmodellen, nieuwe wetten en regels en maatschappelijke veranderingen zorgen voor vele innovaties. Innovaties die met een haast constant ritme op de deur van uw organisatie kloppen.

Dergelijke innovaties veranderen de grondslagen van onze maatschappij. Ze veranderen ook in een ras tempo eeuwenoude ideeën over organisatievormen, strategie-vorming en klantgedrag, maar laten tegelijkertijd zien dat vele principes in nieuwe tijden nog steeds gelden. Het is alleen niet direct helder welke wel en welke niet. Dergelijke disruptieve innovaties stellen mensen en organisaties in staat om nieuwe diensten, markten of nieuwe waardeproposities te ontwikkelen.

Veel organisaties en thema’s hebben te maken met dergelijke veranderingen die hun oorspronkelijke inrichting, werkprocessen, besturing en innovatiedenken structureel veranderen. Denkramen die decennialang effectief waren, maar waarvan het bestaansrecht versneld erodeert.

Bestuurders, directies en professionals staan voor de uitdaging hierop -met hoge urgentie- een antwoord te formuleren.

Hier staan enkele voorbeeld-opdrachten.

Loopbaan

Huidig

Afgerond

  • 2006 – 2019 Strategieadviesbedrijf Thaesis, adviseur, founder
  • 2005 – 2006 KPMG Advisory, Strategic Sourcing, director
  • 2003 – 2005 KPMG Advisory, Information Communication Entertainment, director
  • 2000 – 2002 KPMG Business Advisory Services, Information Communication Entertainment, senior manager
  • 1999 – 2000 KPMG Consulting, World Class IT, senior advisor
  • 1996 – 1999 Doxis / Ernst & Young, senior manager
  • 1991 – 1996 Huibers Information Management, eigenaar

© 2024 Theo Huibers

Thema door Anders Norén